Zdravniki

Zdravniki

Zdravniki si bodo za vas vzeli čas, vas poslušali in vam tudi razložili izvid. Ko bo potrebno vam bodo svetovali tudi o nadaljnjih preiskavah in zdravljenju.
Diagnostična ultrazvočna in specialistična ambulanta je samoplačniška.

Zdravnik na področju splošne/družinske medicine s 23 letnimi delovnimi izkušnjami. Dodatno se je izobraževal in magistriral na Univerzi v Zagrebu leta 2003 in doktoriral na Univerzi v Mariboru v letu 2014 iz teme periferne arterijske bolezni.

Vpisala je podiplomski študij biomedicine in zaključila specializacijo iz radiologije s pohvalo. V tujini se je izobraževala v različnih šolah iz mišično skeletnega področja, interventne radiologije in ultrazvoka ter MRI.

Je stalno zaposlena na Oddelku za angiologijo, endokrinologijo in revmatologijo Splošne bolnišnice Celje, Odseku za angiologijo.

Diplomiral sem na Medicinski fakulteti v Ljubljani leta 2004. Specialistični izpit iz ortopedske kirurgije sem opravil leta 2012.

Zaposlen v bolnišnici Celje, ukvarja se z funkcionalno kardiološko diagnostiko in z invazivno kardiološko diagnostiko. Opravil je več izobraževanj na področju ultrazvočne kardialne diagnostike.

Ultrazvoki.si

Lokacija

zd zalec footer