Zdravniki

Zdravniki

Zdravniki si bodo za vas vzeli čas, vas poslušali in vam tudi razložili izvid. Ko bo potrebno vam bodo svetovali tudi o nadaljnjih preiskavah in zdravljenju.
Diagnostična ultrazvočna in specialistična ambulanta je samoplačniška.

Zdravnik na področju splošne/družinske medicine s 23 letnimi delovnimi izkušnjami. Dodatno se je izobraževal in magistriral na Univerzi v Zagrebu leta 2003 in doktoriral na Univerzi v Mariboru v letu 2014 iz teme periferne arterijske bolezni.

Vpisala je podiplomski študij biomedicine in zaključila specializacijo iz radiologije s pohvalo. V tujini se je izobraževala v različnih šolah iz mišično skeletnega področja, interventne radiologije in ultrazvoka ter MRI.

Je stalno zaposlena na Oddelku za angiologijo, endokrinologijo in revmatologijo Splošne bolnišnice Celje, Odseku za angiologijo.

Zaposlen v bolnišnici Celje, ukvarja se z funkcionalno kardiološko diagnostiko in z invazivno kardiološko diagnostiko. Opravil je več izobraževanj na področju ultrazvočne kardialne diagnostike.

Diplomiral sem na Medicinski fakulteti v Ljubljani leta 2004. Specialistični izpit iz ortopedske kirurgije sem opravil leta 2012.

Ultrazvoki.si

Lokacija

zd zalec footer