Prehransko svetovanje

Opravlja Renata Žagar, diplomirana dietetičarka

Bi radi spremenili svoje prehranske navade, pa ne najdete pravega tima?

V ambulanti dr. Andreja Kravosa, dr., med., menimo, da smo pravi tim za vas. Dolgoletno znanje iz splošne medicine smo povezali z novimi sodelavci iz znanja iz prehranskega svetovanja in dietetike.

Za vas smo pripravili 2 programa:

Štirinajstdnevni program, ki obsega:

Prvi obisk pri dietetičarki (pregled stanja prehranjenosti, izračun ITM, odkrivanje prvih vzrokov za debelost ali podhranjenost, navodila za prehranjevanje in gibanje)

Enotedensko vodenje prehranskega dnevnika doma
Drugi obisk pri dietetičarki (pregled prehranskih dnevnikov, svetovanje o načinu prehranjevanja in gibanja, priprava dietnega načrta)

Tri mesečni program, ki obsega:

Prvi obisk pri dietetičarki (meritev telesne sestave, pregled stanja prehranjenosti, izračun ITM, odkrivanje vzrokov za debelost ali podhranjenost, navodila za prehranjevanje in gibanje)
Enotedensko vodenje prehranskega dnevnika doma
Drugi obisk pri dietetičarki (pregled prehranskih dnevnikov, svetovanje o načinu prehranjevanja in gibanja, priprava dietnega načrta s prehranskim dnevnikom)
Tretji obisk pri dietetičarki (meritve telesne sestave, izračun ITM, pregled prehranskih dnevnikov, obisk v laboratoriju, pregled stanja)

V času programa je možno tudi obisk pri zdravniku dr. Andreju Kravosu dr., med., za pogovor o zdravstvenem stanju ali napotku na dodatne preglede in preiskave. Ob zadostnem številu udeležencev se lahko organizira tudi vodeno pohodništvo ali pa dodatna delavnica o zdravem načinu prehranjevanja, predstavitvi živil, pripravi jedi in pravilni izbiri jedi, itd.

Po zaključku programa je možnost nadaljevanje programa oz vodenje individualnega programe še naprej.

Zakaj se odločiti za nas:

Zaradi same strokovnosti tima.
Individualne obravnave in vodenje programa
Možnosti opravljanja različnih telesnih meritev, pregledov, testov, itd.
Ker vam zagotavljamo dolgoročen uspeh, seveda ob pogoju, da se življenjski slog spremeni.

Ultrazvoki.si

Lokacija

zd zalec footer